El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Nota legal

 

 

Nota legal sobre el Portal de la Comunicació InCom-UAB.

 

 

El Portal de la Comunicació InCom-UAB i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) o de tercers que han autoritzat l'ús d'aquests continguts a l'InCom-UAB.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

- Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts (Creative Commons: Reconeixement - No Comercial - Sense Obra Derivada 2.5 Espanya)

- L'InCom-UAB no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquest.

- L'InCom-UAB no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

- En cap cas les cookies (galetes) o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

- D'acord a la LOPD 15/1999, les seves dades personals sol·licitades en algun dels formularis existents al lloc web s'incorporaran i es tractaran en els fitxers de l'InCom-UAB, amb la finalitat de poder prestar-li i oferir-li els nostres serveis, i també per informar-lo de les millores i les novetats del lloc web. L'usuari té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades de caràcter personal.Les dades de contacte del Portal de la Comunicació InCom-UAB són les següents:

Portal de la Comunicació InCom-UAB
Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Edifici N. 1a. planta. Campus UAB.
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Tlf. (+34) 93.581.40.57
Fax. (+34) 93.581.21.39
portalcom@uab.cat