El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Dossiers

ISSN 2014-1475
  La revolució dels algoritmes. Nous reptes en les polítiques públiques i l'alfabetització digital

10/2017

Núria Reguero (InCom-UAB) ressenya el llibre de Martí Petit Bozzo Comunicació, xarxes i algoritmes. Per una política digital pròpia a Catalunya  (Barcelona: Angle Editorial, 2017)

  Competències digitals professionals: com atendre una audiència impacient i, alhora, controlar la informació

10/2017

Per Redacció OCC InCom-UAB   Totes aquestes afirmacions van sorgir a la taula rodona Hàbitats Digitals: Noves Competències i Professions en el marc de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació TIC de Catalunya, celebrada al CosmoCaixa de Barcelona el 28 de setembre del 2017. 

  Nova edició de l'Informe de la Comunicació a Catalunya

09/2017

El proper dijous 28 de setembre de 2017, a les 18:30 hores, es presentarà al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona) la nova edició de l'Informe de la Comunicació a Catalunya.

  Societat digital: periodisme i sostenibilitat econòmica

09/2017

El Cercle d'Economia ha posat en marxa un cicle sobre "Economia i societat digital" amb una primera sessió dedicada al periodisme el passat 13 de setembre. Alberto Artero, director general de El Confidencial, i Enric Hernández, director de El Periódico, van dialogar sobre aspectes clau del periodisme a partir de les reflexions i preguntes directes del periodista Albert Sáez, director del Master en Transició Digital a Blanquerna-Universitat Ramon Llull. Redacció OCC InCom-UAB.

  El mesurament dels públics. Davant la carència d’estudis cross-media, la resposta està en un sistema integrat

06/2017

L’Observatori de la Comunicació a Catalunya (OCC InCom-UAB) es va presentar per primera vegada al marc de la Jornada Dissenyant eines per mesurar laudiència digital a Catalunya, organitzada pel centre de recerca InCom-UAB, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i la Generalitat de Catalunya. L’acte va ser al Palau Robert de Barcelona el 9 de juny del 2017.