El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Dossiers

ISSN 2014-1475
  Projectes en desenvolupament a Betevé MediaLab

05/2017

Els guanyadors de la primera convocatòria de projectes innovadors en l’àmbit audiovisual de betevé Media Lab, l’espai d’innovació i desenvolupament del canal de la ciutat de Barcelona, treballen al voltant de les audiències i, més concretament, en el terreny de les “experiències audiovisuals”.

  Directiva Europea de Serveis de Comunicació Audiovisual: flexibilitat i autoregulació

04/2017

Petra Kammerevert, co-ponent del Parlament Europeu de la revisió de la Directiva de Serveis de Comunicació Audiovisual, va presentar el 21 d'abril de 2017 el projecte legislatiu en una jornada organitzada a Barcelona. Amparo Huertas, directora de l'InCom-UAB, escriu una crònica de la trobada, organitzat per l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

  El talent català, també en els videojocs

04/2017

En el marc de les IX Jornades Tecnològiques, organitzades pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), s’ha analitzat l’abast i la importància econòmica de la indústria dels videojocs, un sector del panorama audiovisual en creixement. Els experts han coincidit en apuntar que Catalunya té talent, emprenedoria i formació específica però els falta professionalització, capacitat de gestió i finançament per a poder ser competents a nivell internacional.

  Julia Cagé: "cal protegir la professió i la independència del periodista"

03/2017

Amparo Huertas (InCom-UAB) escriu sobre la conferència de l'economista francesa Julia Cagé Democratitzar els mitjans, salvar Europa del populisme, celebrada el 27 de febrer de 2017 al CCCB.

  La difícil relació entre negoci i cultura

03/2017

Amparo Huertas (InCom-UAB) va assistir a la taula rodona Model Audiovisual Nord-Americà. Experiències catalanes als USA, organitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya en el marc del Festival de Cinema Independent Nord-Americà de Barcelona el 2 de març del 2017.